понедељак, 26. април 2010.

Нацрт плана детаљне регулације дела централне зоне, просторна целина општине Врачар

Kомисија за планове Скупштине града Београда утврдила је Нацрт плана детаљне регулације дела централне зоне, просторна целина општине Врачар. Нацрт плана односи се на подручје између улица Цара Николаја II, Милешевске, Мата Видаковића, Виловског, Цељске, Сазонове, Светолика Ранковића, Шуматовачке и Максима Горког.

Нацрт плана детаљне регулације изложен је на јавни увид у просторијама Градске управе, улица 27. марта 43-45 (сала II у сутерену), као и у управној згради општине Врачар, Његошева 77, и то од данас до 28. маја, сваког радног дана од 9 до 15 часова.
Јавна седница Комисије за планове Скупштине града Београда одржаће се у Градској управи, 27. марта 43-45 (сала II у сутерену) 22. јуна у 13 часова. У току јавне седнице, сва присутна физичка и правна лица која су поднела примедбе у вези са Нацртом плана у писаном облику, могу их образложити пред овом комисијом.

Примедбе на планирана решења могу се у писаној форми доставити Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, улица 27. марта 43-45, најкасније до 28. маја, то јест до краја јавног увида.