четвртак, 29. април 2010.

Наставак двадесете и почетак двадесет прве седнице Скупштине града у уторак, 4. маја

Председник Скупштине града Београда Александар Антић заказао је  за уторак, 4. мај, наставак двадесете седнице Скупштине града и истог дана почетак двадесет прве седнице. 

У наставку двадесете седнице градске скупштине, прекинуте 18. марта, одборници ће размотрити извештај о реализацији програма уређења градског грађевинског земљишта за прошлу годину, као и предложене измене статута и других аката једног броја предузећа и установа чији је оснивач град Београд.

Међу више тачака дневног реда нове, двадесет прве седнице, пред одборницима ће се наћи предлог одлуке о измени и допуни Пословника Скупштине града, затим информација о потреби преноса оснивачких права у Пољоприведној корпорацији АД „Београд” (ПКБ), као и План детаљне регулације за комерцијалну зону западно од Ибарске магистрале на општини Чукарица.

На дневном  реду заседања градске скупштине наћи ће се и предлог одлуке о условима и начину располагања становима изграђеним према Пројекту 1.100 станова у Београду, као и програм изградње објеката топлификације у 2010. години, са извештајем о реализацији тог програма за 2009. годину.

Такође, разматраће се и предлози решења о промени назива улица на територији градских општина Врачар, Земун, Раковица и Савски венац.