петак, 7. мај 2010.

Испирање водоводне мреже у општини Звездара

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже у општини Звездара од понедељка, 10. маја, до суботе, 15. маја. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати осетиће потрошачи на потезу улица Димитрија Туцовића, лева и десна страна од улице Баја Секулића и Булевара краља Александра, у Булевару краља Александра, између Вуковог споменика и Устаничке улице 11. и 12. маја, у насељу Миријево 12. и 13.маја, делу рејона оивиченог Булеваром краља Александра, Уустаничком, Војислава Илића и Господара Вучића 13. и 14. маја и у насељима Мали и Велики Мокри Луг 14. и 15. маја.
У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „“Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.