понедељак, 31. мај 2010.

Отвoрен полигон за двоколице

Ада Циганлија је постала богатија за један нови забавни садржај. На макишкој страни Савског језера, поред кафића Плажа, уприличена је промоција забавно-рекреативног садржаја који ће од овог лета бити на располагању посетиоцима Аде. У питању је полигон за вожење двоколица (Segway), специјално дизајнираног еколошког возила, чије је коришћење постало хит у свету, а које ће од сада бити доступно и Београђанима.

Сегвеј је возило на два точка са електричним погоном, слично тротинету, којим корисници управљају померајући управљач и нагињући се ка жељеном правцу. Возило може развити брзину и до 20 километара на сат, а поред добре забаве, његово коришћење је еколошки потпуно безбедно и веома једноставно.

Нови садржај привукао је велики број посетилаца Аде, који су добили могућност да се опробају у вожњи ових интересантних двоточкаша.

Овај забавни садржај биће доступан посетиоцима Аде сваког дана током летње сезоне на полигону демо центра „Плажа”, а током лета ће на њему бити организоване промотивне вожње, трке познатих и бројна друга изненађења.