уторак, 15. јун 2010.

Уређено 40 дворишта и улаза у оквиру програма „Да лепше изгледа”

Општина Врачар је, у оквиру програма „Да лепше изгледа”, заједно са скупштинама и саветима стамбених зграда већ уредила 40 дворишта и улаза. Циљ овог програма јесте подршка грађанима у остваривању њихове законом утврђене обавезе у вези финансирања радова на уређењу дворишта и улаза, као и побољшање естетског нивоа непосредног животног окружења.

У буџету општине  Врачар обезбеђена су средства за суфинансирање радова на уређењу дворишта и улаза стамбених зграда и 15. јуна упућен је јавни позив скупштинама и саветима станара стамбених зграда на Врачару да се до 31. децембра 2010. године пријаве на конкурс. Радови ће се изводити током 2011. године, а општина Врачар финансираће 70 посто укупне цене радова.

Скупштине и савети стамбених зграда могу преузети документацију потребну за конкурисање на сајту општине Врачар www.vracar.rs или лично у Општинском услужном центру у Његошевој 77. Све информације о овом конкурсу могу се добити и у Кол-центру општине на телефон 3602-380 или електронском поштом на адресу kolcentar@vracar.rs.