уторак, 27. јул 2010.

Kатастар непокретности за Миријево и Велики Мокри Луг

На територији општине Звездара у току је излагање земљишњих књига и катастарског стања у две катастарске општине. Републички геодетски завод, Служба за катастар непокретности, објавила је јавне огласе о оснивању катастра непокретности за катастарске општине Миријево и Велики Мокри Луг.

За катастарску општину Миријево јавни увид је у току и трајаће до краја јула у просторијама управне зграде „Минел котлоградње”, Уралска улица 3, II улаз, на другом спрату, сваког радног дана од 8 до 16 часова.

За катастарску општину Велики Мокри Луг јавни увид траје од 14. јуна до 14. октобра у просторијама МЗ „Велики Мокри Луг”, улица Николе Груловића 14, радним данима од 8 до 15 часова.

Овим поступком грађани су добили обједињену услугу због које су некада ишли у Палату правде и у Катастар у улици 27. марта, а стања су најчешће била неусаглашена.

Сви они који имају правни интерес (земљиште, објекат, стан, пословни простор, гаражу) треба  да понесу сва документа на основу којих се могу утврдити права над имовином.