уторак, 3. август 2010.

Изашао летњи број Bel Guest Magazina

У новом летњем броју Bel Guest Magazina представљена је комплетна туристичка понуда разгледања Београда, тако да гости нашег града на једном месту могу наћи информације и одабрати једну или више тура разгледања Београда. У понуди су обиласци града из аутобуса, минибуса, трамаваја, Београд из ваздуха и друго.

Посебну и богату понуду дају програми под називом „Београд са река”.  Важно место у понуди разгледања наше престонице заузимају и културно-историјске туре. Туристи могу да виде Краљевске дворове, Антички Сингидунум, Топчидер, Музеј града Београда. Представљене су и туре обиласка околине Београда, као што је посета Авали и авалском торњу. Део понуде су и амбијенталне целине града: Скадралија, Јевремовац и Бео Зоо врт.

Уз туристичку понуду разгледања Београда, читаоци ће у садржају летњег броја наћи најаве летњих дешавања и теме везaне за занимљиве личности и амбијенте Београда: фото-едиторијал Београдске тврђаве виђене оком Светлане Дингарац, причу о дому Јеврема Грујића, разговор с Лазаром Ристовским и друго...

Bel Guest Magazin излази од 2000. године четири пута годишње.