петак, 3. септембар 2010.

Завршена сезона у „Мама” парку на Ади Циганлији

На Ади Циганлији је завршена овогодишња сезона у „Мама” парку, јединственој градској оази посвећеној деци и родитељима. ЈП „Ада Циганлија” и часопис „Мама” већ другу годину заредом реализовали су овај пројекат, за који су посетиоци Аде Циганлије показали велико интересовање.

Пуна два месеца родитељи и малишани уживали су у јединственом простору, у близини најпосећенијег дечјег игралишта на Ади Циганлији, између трим-стазе и фудбалског терена. Сваког дана од 10 до 20 часова парк је био је главно место окупљања, дружења и забаве малишана и њихових родитеља. Појединих дана у парку је било и више од 30 посетилаца, а организоване су и посете малишана са посебним потребама из основних школа са територије града, који су такође уживали у разноврсним програмима из богате овогодишње понуде.

ЈП „Ада Циганлија” и магазина „Мама” понудили су најразноврсније забавне,  едукативне програме и садржаје, као што су креативне радионице, школа енглеског језика, лепог говора, фитнес програми, породична масажа, школа родитељства и многе друге активности, а све то потпуно бесплатно.

„Мама” парк ће и следеће године током летње сезоне бити на располагању свим посетиоцима Аде Циганлије.