петак, 24. септембар 2010.

Испирање водоводне мреже

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планирано испирање водоводне мреже од понедељка, 27. септембра, до суботе, 2. октобра.

Од понедељка, 27. септембра, у 22 сата до уторка, 28. септембра, у 6 сати повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде осетиће потрошачи у делу града између Бранковог моста, Херцеговачке улице и Старог железничког моста, и у Карађорђевој, Гаврила Принципа, Балканској, Адмирала Гепрата, Савској, Сарајевској, као и у околним улицама. Од уторка до среде смањени притисак у истом периоду осетиће потрошачи у Кнеза Милоша, Немањиној, Ресавској, Светозара Марковића – делу града оивиченом улицама Кнеза Милоша, Масариковом, Српских владара, Булеваром ослобођења и аутопутем. Од среде, 29. септембра, до четвртка радови ће се обављати у Булевару војводе Мишића, Васе Пелагића, Сање Живановић – насеље Сењак, делу Топчидерског брда, делу Дедиња, делу града оивиченом Булеваром војводе Путника, Жичком и Теодора Драјзера, а од четвртка, 30. септембра, до петка у делу града оивиченом аутопутем, Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, Незнаног јунака, Бањичким венцем и улицом Љутице Богдана. Од петка, 1. октобра, у 22 сата до суботе, 2. октобра, у 6 сати умањен притисак биће у делу града оивиченом Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, Михаила Аврамовића, Краљице Ане, Црнотравском, Незнаног јунака и на потезу од црпне станице на Раковичком путу до Гардијске и Топчидерске улице.

У току радова може доћи до краткотрајног замућења воде за пиће, али то неће утицати на њену здравствену исправност и квалитет. Из овог предузећа моле потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и убудуће буде беспрекорног квалитета.