субота, 25. септембар 2010.

Промоција позоришта у оквиру акције „Београдизација Београда”

У оквиру акције „Београдизација Београда”, која се одржава сваке последње суботе у месецу, данас су на Тргу Републике престоничка позоришта представила своје репертоаре за предстојећу сезону.  

 На заједничком штанду, посетиоци треће „Београдизације” имали су прилику да се подробно информишу о репертоарима, сатницама, попустима, специјалним акцијама, али и да добију бесплатне поклон карте за омиљене представе.
 Такође, поред добијених информација, грађани су могли да се упознају и разговарају са глумцима и позоришним ствараоцима, кao и да заједно уживају у музици из популарних представа.

 Данашњу акцију помогла je у техничком смислу Туристичка организација Београда, док се читава манифестација одржава под покровитељством Скупштине града.

Манифестација „Београдизација Београда“почела је да се обележава у јулу ове године бројним активностима и програмима на територији града. Циљ акције, у којој учествују волонтери позоришта Дадов и београдских културно-уметничких друштава, је оживљавање и очување аутентичних вредности и кутуре главног града.