четвртак, 30. септембар 2010.

Конкурс за оригиналну СОС поруку за спас планете

Удружење грађана „Шта хоћеш?”, уз подршку Канцеларије за младе општине Обреновац, позива све уметнике из Обреновца да пошаљу оригиналну СОС поруку за спас планете у слободној уметничкој форми. Конкурс је отворен за све уметнике без обзира на године, а слободна форма уметничког рада обухвата следеће уметности и медије: литерарну – кратка прича, песма, драмски скеч, затим ликовну – цртеж, слика, стрип, графит, карикатура, дигитал-арт, фотографија – репортажа или једна фотографија, те извођачку уметност и то драмску – скеч, кратки перформанс, музичку – композиција, песма и филмску – видео-арт, видео-спот, кратка анимација.

Радови морају бити достављени са контакт координатама и биографијом аутора у електронској форми за медије за које је то могуће на адресу 350brenovac@gmail.com или директно у Канцеларију за младе општине Обреновац, Краља Александра Првог 63, Спортско-културни центар Обреновац (од 7.30 до 15.30 часова радним данима). Јавна проба за сценско-извођачку уметност планирана је за 9. октобар у 12 часова. 

Конкурс је отворен до 9. октобра у 12 часова, а у 19 сати биће објављени резултати. Пет најбољих радова биће награђени новчаном наградом у износу од 2.000 динара и мајицом са дизајном акције.