уторак, 19. октобар 2010.

ЈКП „Градска чистоћа” бесплатно чисти септичке јаме

ЈКП „Градска чистоћа” наставља програм бесплатног чишћења септичких јама, започет прошле године. Сви суграђани који поседују септичке јаме могу да се јаве овом комуналном предузећу и уговоре једно бесплатно чишћење до краја године.

Ово комунално предузеће набавило је неколико нових, савремених возила – цистерни за пражњење и одношење фекалних вода. Тиме ће бити омогућено да екипе излазе на терен брже него до сада и да чисте септичке јаме без надокнаде једанпут годишње.

Сви грађани који имају септичке јаме за чишћење треба да се обрате „Градској чистоћи”, Погону за одвод фекалних вода, на телефон 2768-853. Информације о чишћењу могу се наћи и на сајту овог предузећа, на адреси www.gradskacistoca.rs. По примању позива, грађани који упуте захтев евидентирају се у базу података и аутоматски стављају на листу. Неколико дана пре изласка екипа на терен, „Чистоћа” телефонским путем обавештава грађане о тачном времену доласка.

ЈКП „Градска чистоћа” апелује на сва домаћинства која имају септичке јаме да се на време јаве њиховој служби, како би избегли изливање отпадних вода.