понедељак, 1. новембар 2010.

Објављен конкурс за постављање тезги на Старом граду

Општинско веће Старог града расписало је конкурс за одређивање корисника места за постављање тезги и других покретних привремених објеката на јавним површинама у овој општини.

Конкурс ће се спровести путем усменог јавног надметања, а конкурсна документација се може преузети са сајта општине (www.starigrad.org.rs) и у Одсеку за послове Општинског већа и председника општине (први спрат, соба 15), радним данимаод 9 до 15 часова. Пријава се подноси поштом (препорученом пошиљком) или преко писарнице Општинске управе закључно са  6. новембром.

Пријаве се односе на постављање апарата за кокице, ротационих сталака за продају разгледница и туристичких публикација, ротационих сталака за продају штампе, колица – тезги за продају уметничких сувенира и за продају освежавајућих напитака, расклопивих тезги за продају уметничких предмета, тезги – сандука за чишћење обуће, места за продају балона, ваге за мерење телесне тежине, тезги за продају цвећа, као и за продају књига.

Пријаве се подносе посебно за сваки објекат или место на одређеној локацији. Један учесник може поднети само једну пријаву за један објекат  – место на одређеној локацији. Право да учествују на конкурсу имају сва правна и физичка лица која испуњавају услове утврђене законом и конкурсном документацијом.

Регистрација учесника у поступку јавног надметања и поступак усменог јавног надметања одржаће се 10. новембра са почетком у 9 часова у згради општине Стари град у Македонској 42, у Великој сали у приземљу.                               

Информације у вези овог конкурса могу се добити на телефоне број: 3227-859 и 3223-345.