четвртак, 23. децембар 2010.

Радницима „Прве искре” уручене награде градоначелника

Члан Градског већа Мирослав Чучковић посетио је данас „Прву искру – наменску” у Баричу и том приликом уручио радницима те компаније награде градоначелника Београда због изузетних пословних резултата у овој години.

Радници „Наменске” су својим залагањем у години за нама извезли тоне експолозива у вредности од милион евра, што је подстакло градоначелника Ђиласа и град да сви радници буду  новчано награђени, указао је Чучковић.

– Они су најбољи пример како се срчано и пожртвовано ради свој посао, због чега ће принцип награђивања у Београду остати пракса и у наредним годинама, јер се мора ценити рад, а наша је обавеза да бринемо о најбољим колективима и појединцима – истакао је Чучковић.

Директор компаније Станоје Биочанин подсетио је да је „Прва искра” једина компанија на територији престонице која се бави производњом наоружања и војне опреме, која је, и поред НАТО разарања и других инцидената, смогла снаге да обнови и побољша производњу. 

Он је захвалио градоначелнику Ђиласу и Градском већу што су препознали труд 125 радника те компаније и најавио још боље резултате у будућем периоду. 

Награђена радница, иначе инжењер за обезбеђивање квалитета робе Маја Рапајић, навела је да свима у компанији много значи да неко цени њихов рад, као и да ће се трудити да оправдају указано поверење. Када је реч о новцу, она је истакла да ће га употребити за куповину новогодишњих поклона, који су незоставни део предстојећих празника.