среда, 16. фебруар 2011.

Интерактивна трибина за младе сутра са Рамбом Амадеусом

Дечји културни центар Београда организује сутра од 18.30 часова ексклузивну интерактивну трибину за младе, коју ће водити Рамбо Амадеус. Перформативно-мултимедијални наступ „Како да нам буде боље уз мало добре воље’’ популарни певач извешће са инжењером електротехнике Владимиром Јанковићем из Центра за промовисање, развој и примену обновљивих извора енергије „Централа”.

Посетиоци и учесници трибине, ученици београдских средњих стручних школа и гимназија, чуће занимљивости из света науке и екологије и сазнати како и којим средствима се можемо борити против промењених услова и глобалних катастрофа које нам прете, а имаће и јединствену прилику да пробају хлеб  made by Rambo Amadeus, из специјалног пекача.

Интерактивне трибине, као део програмског циклуса dkcb.rs-INTERAKCIJA, базирају се  на разговору одабраног госта и групе младих, узраста од 13 до 19 година. Овај програм, који садржи два тематска циклуса: Савремено друштво и његови проблеми и Култура и савремена уметност, одржава се два пута месечно, како би се младима омогућило место где ће моћи да искажу своја мишљења и ставове на најдиректнији начин. Уреднице и водитељке трибина за младе су Ирена Јаворски, књижевни критичар, и Ивана Табори, психолог.