петак, 13. мај 2011.

Град наставља да субвенционише такмичења и стручна усавршавања младих у иностранству

Град Београд наставља да субвенционише током читаве године појединачне програме за основце, средњошколце и студенте на буџетском финансирању ради њиховог одласка на такмичења и стручна усавршавања у иностранство.

Заинтересовани ученици или студенти до 27 година конкурсну документацију могу да предају у Секретаријат за спорт и омладину града Београда, подсећају из тог секретаријата.

– Град наставља добру праксу помоћи школарцима и студентима који одлазе на међународна такмичења, семинаре и разне друге видове усавршавања, а све у циљу напретка наших младих људи и стицања нових знања, која ће касније моћи да примене и утичу на развој наше престонице – указао је помоћник у ресорном секретаријату Немања Радовић.

Он је позвао младе људе да се у што већем броју пријаве за појединачне програме, као и студентска и слична удржења која организују семинаре и стручна усавршавања код нас.

Образац за достављање пријаве преузима се у Секретаријату за спорт и oмладину у Улици краљице Марије 1/XI, од 10 до 12 сати, подсећа се у саопштењу.

Прецизни подаци о потребној конкурсној документацију могу се преузети на сајту града Београда: www.beograd.rs у рубрици Градске актуелности.