четвртак, 11. август 2011.

Измене у режиму саобраћаја због радова на мосту „Газела”

Због радова на мосту „Газела”, свакодневно од 22 до 4 часа за саобраћај ће до 11. августа бити затворено искључење према Савској улици и Булевару војводе Мишића (односно ка „Београдском сајму”) из Улице кнеза Милоша и са ауто-пута Е-75 из смера Ниша.

Због наведених радова доћи ће до следећих делимичних измена траса кретања возила јавног градског превоза: аутобуске линије које пролазе Улицом кнеза Милоша у смеру ка Бановом брду кретаће се Немањином и Савском улицом, а даље редовном трасом. Линије 46 и 55 у смеру ка „Главној железничкој станици”, односно Железнику, кретаће се преко Славије и Савске улице и даље редовном трасом, а линија 74, у смеру ка Новом Београду, кретаће се трасом Немањина – Савски трг – Стари савски мост и даље редовном трасом.

Линија 94 у смеру ка Новом Београду кретаће се трасом Улица Др Милутина Ивковића – Аутокоманда – Ауто-пут – мост „Газела” и даље редовном трасом.

Препоручује се возачима који долазе из смера Ниша да у овом периоду за излазак са ауто-пута ка „Београдском сајму” и „Главној железничкој станици” користе следећу алтернативну трасу: искључити се са ауто-пута у Улицу кнеза Милоша, скренути десно у Вишеградску улицу (ка „Ургентном центру”), па лево у Ресавску улицу, затим скренути лево у Улицу Милоша Поцерца, продужити право до Савске улице и скренути десно ка „Главној железничкој станици” или лево ка „Београдском сајму”.  

Возачима који желе да из Улице кнеза Милоша скрену ка „Београдском сајму” препоручује се следећа алтернативна траса: из Улице кнеза Милоша скренути десно у Улицу Милоша Поцерца или Дурмиторску улицу, продужити право до Савске улице и скренути лево ка „Београдском сајму”.

Досадашње измене у режиму саобраћаја због радова на мосту „Газела” и даље важе.