четвртак, 17. новембар 2011.

Издато 150 хиљада „бус плус” персонализованих картица, нова серија пуштена у продају

Након издатих 150 хиљада персонализованих „бус плус” картица, стигла је нова серија штампана ћириличним писмом.  Картице се већ издају на свих 26 продајних места у граду, а сам процес издавања траје рекордних четири до пет минута, што знатно доприноси већем броју дневно издатих картица, саопштавају из система „Бус плус”.

Како би изашли у сусрет суграђанима, отворили су још два продајна места и то у филијалама „Ерсте банке” у Бирчаниновој 37 и Саве Машковића 3-5, а у плану је отварање још неколико пунктова.

Они подсећају суграђане да су места за издавање картица у продајним објектима „Темпа” на Вилиним водама и ауто-путу за Загреб и пословници МТС-а на Теразијама 24 отворена свих седам дана од 9 до 21 сат, те да могу и викендом да дођу и изваде „бус плус” картице.

Сва правна лица могу групно извадити персонализоване картице, чиме ће својим запосленима уштедети време, а тиме допринети и бржој замени постојећих повластица. Још једном позивају суграђане да нове „бус плус” картице изваде до 31. децембра, када се планира пуштање система у рад.