среда, 21. децембар 2011.

Скупштинa града Београда сутра о буџету

Председник Скупштине града Београда Александар Антић заказао је за сутра, с почетком у 10 часова,  38. седницу Скупштине града Београда.

На дневном реду Скупштине налази се Предлог одлуке о буџету града Београда за 2012. годину и одлуке о обиму средстава за вршење послова града и градских општина у наредној години. Разматраће се и измена Одлуке о одређивању зона на територији Београда, као и Предлог о допуни одлуке о локалним комуналним таксама за територију града.

Пред одборницима ће се наћи и Предлог одлуке о финансирању програма, пројеката и инвестиционих активности града у 2013. и 2014. години, као и Предлог о измени висине стопе пореза на имовину.

Одлучиваће се и о Предлогу одлуке о правима и услугама социјалне заштите, о измени Одлуке о јавном линијском превозу путника на територији Београда, али и о допуни Одлуке о накнади за коришћење грађевинског земљишта.

Одборници ће разматрати и предлоге о разрешењу и именовању чланова управних и надзорних одбора у једном броју предузећа и установа чији је оснивач град Београд.