петак, 24. август 2012.

Коначне ранг-листе за доделу стипендија ученицима и студентима са инвалидитетом и ученицима и студентима у 2012. години

Град Београд – Секретаријат за образовање и дечју заштиту

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
Секретаријат за образовање и дечју заштиту
Комисија за доделу стипендија ученицима и студентима у 2012. години и Комисија за доделу стипендија ученицима и студентима са инвалидитетом у 2012. години

објављују

КОНАЧНЕ РАНГ-ЛИСТЕ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ И УЧЕНИЦИМА И СТУДЕНТИМА У 2012. ГОДИНИ

На основу конкурса за доделу стипендија ученицима и студентима са инвалидитетом у 2012. години и конкурса за доделу стипендија ученицима и студентима у 2012. години, објављених у дневним новинама 6. марта 2012. године, обвештавамо све заинтересоване да се коначне ранг-листе налазе на овој страници (на дну).

Потписивање уговора о стипендирању са средњошколцима и студентима са инвалидитетом којима је додељена стипендија града Београда у 2012. години обавиће се 30. августа (четвртак) у Секретаријату за образовање и дечју заштиту, Краљице Марије 1, XX спрат, од 10 до 15 часова.

Потписивање уговора са средњошколцима и студентима којима је додељена стипендија у 2012. години обавиће се 6. септембра 2012. (четвртак) за средњошколце и 7. септембра (петак) за студенте у Секретаријату за образовање и дечју заштиту, Краљице Марије 1, XX спрат, од 10 до 15 часова.

Приликом потписивања уговора потребно је да сви средњошколци и студенти приложе фотокопију личне карте власника текућег рачуна и потписника уговора и фотокопију картице текућег рачуна (са видљивим бројем текућег рачуна или фотокопију уговора о отварању текућег рачуна) на који ће стипендија бити уплаћивана. Сви малолетни ученици који су у међувремену постали пунолетни такође треба да доставе наведена документа.