среда, 29. мај 2013.

Седница Скупштине града заказана за сутра

Председник Скупштине града Београда Александар Антић заказао је за сутра у 10 сати девету седницу Скупштине града. Пред одборницима ће се наћи информација о поступању поводом грађанске иницијативе за промену Статута града Београда, као и предлог одлуке о промени Статута града Београда.

На дневном реду је и шест предлога планова детаљне регулације и то спољне магистралне тангенте од Панчевачког пута до приступног пута за трафо-станицу са мостом преко Дунава и локацијом трафо-станице „Београд 20“, подручје између саобраћајнице Т-6, Угриновачке и Барањске улице, насеља Плави хиризонти, подручја између комплекса правно-биротехничке школе „Димитрије Давидовић“ и улица Петра Кочића, Трогирске и Тошин бунар, део подручја између улица Трговачке, Аце Јоксимовића, Макишке и Драге Спасића, као и гробља Лешће 2 са прилазним саобраћајницама.

Одборници ће разматрати и предлог плана постављања привремених објеката на јавним површинама на подручју општине Вождовац, предлог плана постављања тезги и других покретних привремених објеката на јавним површинама на подручју општине Савски венац.

Седница ће се одржати у згради на Тргу Николе Пашића 6.