понедељак, 10. јун 2013.

Поновљени јавни увид у део Нацрта генералног урбанистичког плана Београда

Kомисија за планове Скупштине града Београда донела је Закључак којим се део Нацрта генералног урбанистичког плана Београда упућује на поновљени јавни увид у делу који обрађује комуналне површине и објекте и то: 1. текстуални део Нацрта плана у делу поглавља „Комуналне површине и објекти”; 2. графички део Нацрта плана „План намене површина” у делу обухвата у коме је извршена корекција положаја планираног гробља на авалском правцу; 3. графички део Нацрта плана „Комуналне површине и објекти” у делу у коме је извршена корекција положаја планираног гробља на авалском правцу.

План ће бити на поновљеном јавном увиду с у просторијама Градске управе у Улици 27. марта 43-45 (сала у сутерену) од 10. јуна до 10. јула и може се погледати сваког радног дана од 9 до 18 часова. Јавна седница Комисије за планове Скупштине града Београда о предметном делу Нацрта плана биће одржана 18. јула у просторијама Градске управе, 27. марта 43 – 45 (сала 2 у сутерену), са почетком у 13 часова. У току јавне седнице, сва присутна физичка и правна лица која су поднела примедбе у вези с Нацртом плана у писаном облику могу их образложити  пред члановима комисије. 

Примедбе на планирана решења могу се доставити Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, 27. марта 43-45, најкасније до 10. јула.