субота, 17. август 2013.

Радови на Тргу Николе Пашића мењају трасу појединих линија

Tоком радова на замени нагазне платформе на Тргу Николе Пашића, на делу од Улице Драгослава Јовановића до Теразија, од 17.  до 18. августа, које изводи ЈКП „Београд-пут”, возила са линија ЈГП-а ће делимично изменити трасу.

Линија 24 и 37 у смеру ка периферним терминусима ће на делу од раскрснице улица Цара Душана и Француске до Трга Николе Пашића саобраћати Улицом цара Душана, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана, Браће Југовића и Дечанском. У супротном смеру возила неће мењати трасу.

Линија 27 ће у смеру ка Тргу републике, на делу од Трга Николе Пашића до терминуса „Трг републике”, саобраћати следећим улицама: Трг Николе Пашића – Дечанска – Македонска – Трг републике. У супротном смеру возила неће мењати трасу.

Линија 44 у смеру ка терминусу „Топчидерско брдо” ће на делу од раскрснице улица Цара Душана и Француске до Трга Николе Пашића саобраћати Улицом цара Душана, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана, Браће Југовића и Дечанском. У супротном смеру возила неће мењати трасу.

Линија 26 у смеру ка терминусу „Браће Јерковић” ће на делу од раскрснице улица Цара Душана и Француске до Трга Николе Пашића саобраћати на следећи начин: Цара Душана – Џорџа Вашингтона – Булеваром деспота Стефана – Браће Југовића и Дечанском. У супротном смеру ће на делу од Трга Николе Пашића до терминуса „Трг републике” саобраћати: Трг Николе Пашића –Дечанска – Македонска –  Трг републике.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈГС-а.