уторак, 7. октобар 2014.

Позив за јавну набавку услуга у поступку јавне набавке мале вредности – Услуга израде Програма потребе за ауто-такси превозом за град Београд у периоду од 2015. до 2020. године

Град Београд – Секретаријат за саобраћај

На основу члана 55,57. и 60. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 124/2012)
ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
Секретаријат за саобраћај
Дирекција за јавни превоз
27. марта бр. 43-45 , Београд
објављује
ПОЗИВ
За подношење понуда за јавну набавку услуга у поступку јавне набавке мале вредности – Услуга израде Програма потребе за ауто-такси превозом за град Београд у периоду од 2015. до 2020. године
(јавна набавка број 5/14)

1. Назив, адреса, интернет страница Наручиоца: Град Београд, Градска управа града Београда, Секретаријат за саобраћај- Дирекција за јавни превоз, 27. марта бр. 43-45 Интернет страница наручиоца: www.bgsaobracaj.rs и www.beograd.rs.

2. Врста наручиоца: орган јединице локалне самоуправе.

3. Врста поступка јавне набавке: предметна јавна набавка се спроводи у поступку јавне набавке мале вредности у складу са Законом о јавним набавкама („Службени гласник РС”, број 124/12) и подзаконским актима којима се уређују јавне набавке, ради закључења уговора о јавној набавци.

4. Врста предмета јавне набавке: услуге – 71356400 - услуге техничког планирања.

5. Критеријум за доделу уговора: најнижа понуђена цена.

6. Опис предмета јавне набавке – предмет јавне набавке је услуга израде програма потребе за ауто-такси превозом за град Београд у периоду од 2015 до 2020. године. у свему према Пројектном задатку који је саставни део конкурсне документације.

7. Начин преузимања конкурсне документације, односно интернет адреса где је конкурсна документнација доступна:
- на Порталу јавних набавки и
- на интернет страници наручиоца:: www.bgsaobracaj.rs и www.beograd.rs.

8. Начин подношења понуда и рок за подношење понуде: Понуде се припремају и подносе у складу са конкурсном документацијом и позивом за подношење понуда. Понуђач подноси понуду непосредно на Писарници или препоручено путем поште на адресу: Град Београд-Градска управа града Београда, Секретаријат за саобраћај-Дирекција за јавни превоз, 27. марта бр. 43-45-Писарница, шалтер бр. 9-10, 11000 Београд.

Понуде се достављају у затвореној коверти или кутији, на начин да се приликом отварања понуда може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара., овереној печатом, са назнаком „ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ УСЛУГА: „Услуга израде Програма потребе за ауто-такси превозом за град Београд у периоду од 2015 до 2020. године”, бр. јавне набавке 5/14-НЕ ОТВАРАТИ”. На полеђини коверте или кутије обавезно навести назив понуђача, тачну адресу, контакт особу и телефон. У случају да понуду подноси група понуђача, потребно је на коверти назначити да се ради о групи понуђача и навести називе и адресе свих учесника у заједничкој понуди. Понуда мора да важи минимум 60 (шездесет) дана од дана јавног отварања понуда.

Понуда се сматра благовременом уколико је примљена од стране наручиоца до 17. октобра 2014. године до 12 часова.

9. Место, време и начин отварања понуда: Јавно отварање понуда обавиће се 17. октобра 2014. године у 12.30 часова у просторијама Секретаријата за саобраћај-Дирекција за јавни превоз, 27. марта бр. 43-45, Београд, II спрат, канцеларија – сала број 264.

10. Услови под којима представници понуђача могу учествовати у поступку отварања понуда: Отварању понуда могу да присуствују сва заинтересована лица, а активно могу учествовати само овлашћени представници понуђача. Овлашћење за учешће у поступку отварања понуда мора бити у оригиналу издато од понуђача, са заводним бројем под којим је издато, датумом издавања, печатом и потписом одговорног лица понуђача, а предаје се председнику Комисије за јавну набавку непосредно пре почетка поступка отварања понуда.

11. Рок за доношење одлуке: Наручилац ће донети одлуку у року не дужем од 10 дана од дана јавног отварања понуда.

Лица за контакт: Станиша Драгељевић тел. 011/330-9710 и Ива Гргић тел. 011/2289375 од 11 до 15 часова. e-mail: direkcijazajavniprevoz.javnenabavke@beograd.gov.rs