петак, 21. август 2015.

Позив за подношење пријава за признавање квалификација у пројекту ЈПП Града Београда за пружање услуга третмана и одлагања комуналног отпада

Град Београд – Секретаријат за заштиту животне средине

ГРАД БЕОГРАД
ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРИЗНАВАЊЕ КВАЛИФИКАЦИЈА У
ПРОЈЕКТУ ЈПП ГРАДА БЕОГРАДА ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА ТРЕТМАНА И ОДЛАГАЊА КОМУНАЛНОГ ОТПАДА

Град Београд – Градска управа – Секретаријат за заштиту животне средине („Наручилац”), јединица локалне самоуправе, са регистрованом адресом 27. марта 43-45, 11000 Београд, Република Србија, веб-сајт http://beograd.gov.rs, позива сва заинтересована лица да поднесу пријаве за признавање квалификације у поступку конкурентног дијалога који се спроводи у циљу доделе уговора о јавно-приватном партнерству за пружање услуга третмана и одлагања комуналног отпада („ЈПП”).

Пројекат ЈПП-а обухвата пројектовање, финансирање, изградњу, управљање и одржавање постројења за третман и одлагање на годишњем нивоу приближно 480.000 тона комуналног и око 100.000 тона грађевинског и отпада од рушења, уз производњу електричне, и/или топлотне енергије, као и затварање и рехабилитацију постојеће депоније („Пројекат“). Назив и ознака из ОРН је 90510000-5 – услуге третмана и одлагања отпада.

У сврху доделе уговора о ЈПП-у, Наручилац ће спровести поступак конкурентног дијалога, као врсту поступка јавне набавке предвиђену Законом о јавним набавкама („Службени гласник Републике Србије”, бр. 124/2012, 14/2015 и 68/2015). Сва заинтересована лица позвана су да одговоре на овај позив и пратећу документацију уз овај позив („Пратећа документација”). Позив и Пратећа документација могу се преузети у електронском облику са веб-сајта Града Београда (https://nabavke.beograd.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=114423) и Портала јавних набавки (http://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=821092). Овај позив је такође објављен на порталу „Tenders Electronic Daily”. Подносиоци пријаве који буду изабрани на основу одредаба и услова наведених у овом позиву и Пратећој документацији, биће позвани да учествују у фази дијалога у оквиру поступка конкурентног дијалога.

Пријаве у писаном облику је потребно доставити непосредно или путем поштанске пошиљке, у затвореној коверти или кутији, овереној печатом, до 15. октобра 2015. године до 13.00 часова по средњоевропском времену на следећу адресу

Наручиоца:
ГРАД БЕОГРАД
ГРАДСКА УПРАВА
СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
Писарница
27. марта 43-45
БЕОГРАД, СРБИЈА

са назнаком Пријава – Пројекат ЈПП Града Београда у пружању услуга третмана и одлагања комуналног отпада – Не отварати’. На полеђини коверте односно кутије мора бити назначен назив и адреса подносиоца пријаве. Пријава мора бити затворена на начин да се приликом отварања пријава може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара. Благовременим ће се сматрати пријаве које су заведене на писарници Наручиоца до рока предвиђеног овим позивом.
Пријаве се не могу достављати у електронском облику, путем е-маил-а или факса.

Јавно отварање пријава примљених у складу са одредбама и условима описаним у овом позиву и Пратећој документацији биће обављено 15. октобра 2015. године, у 14.00 часова по средњоевропском времену на следећој адреси: Скупштина Града Београда, Зграда Старог двора, Драгослава Јовановића 2, Београд, Србија.

Представници подносилаца пријава који ће присуствовати јавном отварању пријава морају да приложе посебно писано овлашћење за учешће у поступку отварања пријава које испуњава услове предвиђене Пратећом документацијом.
Одлука о признавању квалификација ће бити донета у року од 25 дана од дана отварања пријава.

За све додатне информације о Пројекту, молимо вас да се обратите на:
Град Београд
Адреса за комуникацију: mswppp@beograd.gov.rs