четвртак, 22. јун 2017.

Расписана јавна лицитација за издавање пијачне опреме

Јавнo комунално предузеће „Градске пијаце” расписале су јавну лицитацију за издавање пијачне опреме, која ће бити обављена 1. јула у 14 часова на пијаци „Каленић”,  Максима Горког бб.

„Градске пијаце” настављају са транспарентним и јасним начином доделе пијачних капацитета, те су расписале нову јавну лицитацију, како би се сва заинтересована лица информисала и закупила тезгу на најтраженијим пијацама у оквиру система ЈКП „Градске пијаце”. У понуди се налази преко 150 тезги, расхладних витрина и рамова на пијацама „Зелени венац”, „Скадарлија”, „Каленић”, ТЦ „Нови Београд”, „Блок 44”, „Земун”, „Миријево”, „Борча”, „Смедеревски ђерам”, „Душановац”, „Баново брдо”, „Беле воде”, „Сењак”, „Железник”, „Горња варош”, „Миљаковац” – робна и „Видиковац”.

Почетна лицитациона цена утврђена је у износу од 3.650 до 75.000 динара, како би се омогућило свим заинтересованим физичким лицима и предузетницима да учествују и закупе пијачну опрему сходно својим могућностима. Крајни рок за пријављивање је 24 сата пре почетка лицитације, а сва обавештења о јавној лицитацији заинтересовани могу добити на пијацама на којима се налази пијачна опрема за коју су заинтересовани, сваког радног дана од 7 до 14 часова.