среда, 19. јун 2019.

Радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Стари град, данас од 12 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у Македонској улици, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Како најављују из овог градског предузећа, због планираних радова на општини Гроцка, од среде, 19. јуна, у 8 сати па до четвртка, 20. јуна, у 8 сати без воде ће бити потрошачи у деловима насеља Винча и Лештане. 

У насељу Винча без воде ће бити потрошачи у Јована Јовановића Змаја и околним улицама, Стражиловској, Винчански вис и околним улицама, Дунавски до и у околним улицама, Ђуре Стојковића и околним улицама, Београдској и околним улицама, Крфској, Рашкој, Студеничкој, Палих бораца, Дунавски кеј и у Винчанској улици.

У насељу Лештане без воде ће бити потрошачи у Дрењачкој и околним улицама, Горњомалској и околним улицама, Маршала Тита и околним улицама, Забранској, Раван, Кружни пут и околним улицама, Петра Живковића и околним улицама, Трифуна Пешића и околним улицама, Саве Ковачевића и околним улицама, као и Улици стари пут за Болеч.

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара сутра, 20. јуна, од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у Војводе Бране (од Игманске до Војводе Богдана) и Војводе Богдана 23 и 25, саопштавају из овог градског предузећа.

Моле се потрошачи да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а за све додатне информације могу се обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606. Обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.