четвртак, 22. август 2019.

Измена режима јавног превоза током одржавања манифестације „Belgrade music week”

Tоком одржавања манифестације „Belgrade music week” на простору код Пословног центра „Ушће”, 23. и 24.  августа, од 18 до 6 часова, 24. и 25. августа, од 18 до 6 часова и 25. и 26. августа, од 18 до 6 часова доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Како се наводи у саопштењу, возила ЈГП-а ће се за време одржавања ове манифестације кретати измењеном трасом.

Возила са линија 15, 84, 704, 706 и 707 кретаће се у наведеном периоду, уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до Трешњиног цвета, у оба смера, Булеваром Михајла Пупина и Улицом трешњиног цвета и даље редовним трасама. 

Возила са линија 27Е и 35 ће се кретати у оба смера, уместо Булеваром Николе Тесле и Улицом ушће, Булеваром Михајла Пупина, Милентија Поповића, Владимира Поповића до терминуса „Нови Београд /Блок 20/”. 

Линија 60 ће у време одржавања манифестације саобраћати следећом трасом (у смеру ка окретници „Нови Београд – Топлана”): Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом, а у повратку возила са ове линије користиће редовну трасу. 

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.