четвртак, 22. август 2019.

Tоком радова у Устаничкој улици мења се режим јавног превоза

Због редовног одржавања коловоза у Устаничкој улици, на делу од Улице Михаила Тодоровића до Улице Ребеке Вест, укључујући и окретницу „Коњарник”, од 24. августа до 1. септембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Предвиђено је затварање десне стране коловоза Устаничке улице (смер према Булевару краља Александра), као и саме окретнице „Коњарник”, док ће се коловоз који се у редовном режиму користи за саобраћај у смеру према Улици Војислава Илића користити за двосмерно одвијање саобраћаја.

Током извођења радова, линије 17 и 31 ће ићи скраћеном трасом, а промену смера кретања вршиће улицама Устаничком, Римском, Војислава Илића, као и Устаничком према граду или ка Новом Београду. Возила ће корекцију времена поласка вршити на стајалишту „Шумице”, у смеру према граду. Линија АДА3 ће саобраћати до терминуса „Шумице”.

Успоставља се привремена аутобуска линија 50Л (Устаничка – Медаковић 3). Возила ће саобраћати на траси: терминус „Устаничка” – Устаничка – Војислава Илића – Светозара Радојчића – Медаковић 3. Линије 50, 308 и 310 ће саобраћати редовним трасама.

Успоставља се привремено стајалиште „Устаничка” за линије 50, 308 и 310 – смер према Булевару краља Александра, на позицији ЕДБ стуба, који се налази испред објекта са кућним бројем 202, око 150 метара испред постојеће позиције стајалишта, односно око 32 метра после почетка нише за паркирање возила, као и привремено стајалиште „Хотел Србија” у Римској улици, 50 метара после раскрснице са Устаничком за линије 17 и 31.