петак, 17. новембар 2017.

Синиша Мали разговарао са мештанима насеља Плави хоризонти

Градоначелник Београда Синиша Мали разговарао је данас са грађанима земунског насеља Плави хоризонти о завршеним пројектима у том делу града, као и онима који ће се тек радити. Грађани су имали прилику да разговарају и са директором ЈКП „Београдски водовод и канализација“ Драганом Ђорђевићем и председником општине Земун Дејаном Матићем.

Синиша Мали је подсетио да је део саобраћајница асфалтиран, а нарочито је битно то што је почела да се поставља канализациона мрежа. Осим тога, унапређене су и линије јавног превоза 708 и 709.

– Оно што предстоји у наредном периоду јесте даље ширење канализационе мреже, као и помоћ у решавању имовинско-правних проблема који датирају још од 1998. године. Све то и јесте наш посао, а нарочито да слушамо сугестије, па и критике грађана. Циљ је да сви имају исте услове живота без обзира на то у ком делу града живе. Боримо се за лепши и бољи Београд – истакао је Мали.

У овом насељу завршена је изградња око седам километара примарне канализационе мреже и два и по километра секундарне мреже, у оквиру друге фазе пројекта изградње фекалне канализације у Плавим хоризонтима. Радове су заједно финансирали Град Београд, односно Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда, заједно са ЈКП „Београдски водовод и канализација”.