уторак, 23. јануар 2018.

Бесплатни спортски садржаји у Раковици

Градска општина Раковица поново је за грађане обезбедила бесплатне садржаје. Тако ће током фебруара и марта пунолетни грађани моћи један месец бесплатно да користе теретану Спортског центра „Раковица” (Вишевачка 2). Пријаве се до 30. јануара (или до попуњења места) могу слати на мејл адресу: programirakovica@gmail.com. У пријави је потребно навести име, адресу, број телефона, датум рођења и за који се месец пријављује (фебруар или март).

У сарадњи са Спортским центром „Лукић”, обезбеђени су бесплатна школица спорта за малишане, рекреативни бокс и кик-бокс, тае-бо и теквондо. За школицу спорта могу се пријавити малишани од три до 11 година, чији родитељи имају пребивалиште на територији Раковице, док је теквондо намењен за различите узрасте, за малишане од четири године па све до средњошколаца. За остале бесплатне садржаје, који се одржавају у Спортском центру „Лукућ”, могу се пријавити старији од 14 година. За све садржаје се могу пријавити они који до сада нису користили бесплатне садржаје Спортског центра „Лукић”. 

Све пријаве се шаљу до 4. фебруара на мејл адресу: sportskicentarlukic@gmail.com. У пријави је потребно навести име, презиме, годиште (или годиште детета које родитељ пријављује), контакт телефон, као и месец за који се пријављујe (фебруар или март).

У сарадњи са Карате клубом „Раковица Канон”, почело је пријављивање за упис 11. генерације „Бесплатне карате школе”, која је намењена малдима од пет до 14 година. Ова школа се на територији Раковице спроводи већ шест година, а до сада је бесплатно карате тренирало више од 1.500 раковичких малишана. За упис једанаесте генерације „Бесплатне карате школе” већ сада влада велико интересовање. Рок за пријаву је 31. јануар или до попуне места. Пријаве слати на мејл адресу: office@karaterakovicakanon.com. Право пријаве имају сви млади узраста од 5 до 14 година, са пребивалиштем у Раковици. Бесплатна школа каратеа трајаће током читавог другог полугодишта и почеће 1. фебруара на више локација у општини.