понедељак, 20. мај 2019.

Хуманитарна манифестација на Савском венцу

Члан Репрезентације фризера Србије Филип Маринковић, уз подршку Општине Савски венац и Савеза фризерских клубова Србије, организује хуманитарну манифестацију „Фризери и брице за весело дечије лице” која ће се одржати 26. маја на платоу испред Музеја Југославије (Улица Михајла Мике Јанковића 6), саопштавају из ове градске општине.

Овој несвакидашњој манифестацији прикључило се око 70 фризера из целе Србије, са главним циљем да се прикупе средства за помоћ деци из Звечанске.
Грађани који покажу хуманост и дођу на манифестацију имаће прилику да се шишају и праве фризуре без фиксне надокнаде, већ колико је ко у могућности, а сав прикупљени новац биће поклоњен Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Београду.

Из ове општине позивају суграђане да се прикључе хуманитарној акцији и својим новчаним прилогом допринесу срећнијем животу малишана из Звечанске.
Програм манифестације у оквиру које је најављен и долазак познатих личности из света спорта почиње од 10 часова и трајаће до 18 часова, а након тога биће приређено дружење уз богат музички и забавни програм.