понедељак, 29. март 2010.

Скупштина удружења „Све је могуће”

Спортско-рекреативно удружење особа са инвалидитетом „Све је могуће” одржаће редовну годишњу скупштину 30. марта у 17 часова у сали 3 oпштине Нови Београд.

Ово је прилика да се укаже на значајне пројекте који су реализовани претходне године. По први пут особе са инвалидитетом учествовале су на фрушкогорском маратону и на дринској регати, организоване су прве „Игре без граница” за здраве и особе са инвалидитетом, а по други пут учествовали су на међународном спортском такмичењу Mаlmo open 10 и освојили златну и сребрну медаљу. Поред тога, биће најављене активности планиране за наредни период: учешће на Malmo open-у, обогаћене и масовније „Игре без граница”, као и прва дринска регата за особе са инвалидитетом међународног карактера.

На коктелу који је најављен за 19 часова биће уручене захвалнице организацијама и појединцима који су посебно допринели раду удружења, међу којима су  ЈАТ, Аеродром „Никола Тесла”, „Телеком Србија”, општине Савски венац, Нови Београд, Бајина Башта, градски секретар за спорт Аца Ковачевић и други.