понедељак, 20. јануар 2020.

Планирани радови на општинама Врачар, Палилула и Гроцка

Планирани радови на водоводној мрежи на општинама Врачар, Палилула и Гроцка проузроковаће у уторак 21. јануара прекид водоснабдевања у појединим деловима ових општина, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, у уторак од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Грочанској улици (од Грчића Миленка до Велимира Тодоровића).

На општини Палилула, у уторак 8 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Аугуста Шеное, Др Драгише Мишовића, Пеке Тепавчевића, Јована Исаиловића, Сутјеској улици 8., Хрватској улици, Славка Колара, Олге Јовичић, Сутјеска блок, Сувопољској, Партизански блок улица 2 и околним улицама. Умањен притисак у водоснабдевању осетиће потрошачи у насељу Котеж.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Гроцка, у уторак од 10 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Дрењачкој, Петра Живковића, Стари пут за Болеч и Космајској улици. Умањен притисак у водоснабдевању могу осетити потрошачи у вишим деловима насеља Лештане.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.