уторак, 2. фебруар 2010.

„Инфостан” позива грађане да измире дуговања за 2009. годину

Јавно комунално предузеће „Инфостан” још једном подсећа грађане који имају неизмирена дуговања из 2009. године да своје заостале обавезе измире до 16. фебруара. Уколико то не учине, ово предузеће биће принуђено да, у складу са Законом о извршном поступку, поднесе Првом основном суду предлоге за дозволу извршења, саопштавају из овог јавног комуналног предузећа.

Информацију о неизмиреним обавезама корисници имају на последњем рачуну обједињене наплате, а све додатне информације могу да се добију у свим пословницама ЈКП „Инфостан” или на сајту www.infostan.co.rs.

Подсећамо све нередовне платише да од наплате заосталих дуговања зависи нормално функционисање комуналног система у Београду. Због недостатка новца и нередовне наплате угрожене су све комуналне куће у граду, али и редовне платише које на време измирују своје обавезе. Уколико грађани који имају дуг из 2009. године не измире своје обавезе до тренутка утужења, биће у обавези да плате и све додатне судске трошкове, а крајње мере извршења су пленидба личне имовине или извршна забрана на лични доходак, наводи се у саопштењу „Инфостана”.

ЈКП „Инфостан” се захваљује свим редовним платишама који на време измирују своје обавезе, а њих је 85 процената.