среда, 24. март 2010.

Вечерас од 22 часа до 8 часова сутра ујутро затворен за саобраћај прелаз у Синђелићевој улици

У оквиру радова на Булевару краља Александра, прелаз у Синђелићевој улици, раскрсница са булеваром, вечерас ће од 22 часа до 8 часова сутра ујутро бити затворен за саобраћај због постављања водоводних цеви, координационих каблова и електрокаблова. Водоводне цеви поставља ЈКП „Београдски водовод и канализација”, а координационе и електрокаблове „Балкан градња”.

На прелазу Поп Стојанове улице, раскрсница са Булеваром краља Александра, у петак, 26. марта, од 22 часа до 8 часова у суботу, 27. марта, постављаће се водоводне цеви, координациони каблови и електрокаблови, због чега ће Поп Стојанова улица бити затворена. Постављање водоводних цеви изводи ЈКП „Београдски водовод и канализација”, а координационе и електрокаблове поставља „Балкан градња”.

Током извођења радова остаје на снази привремени режим саобраћаја јавног превоза кроз Булевар краља Александра, a током затварања за саобраћај раскрснице Синђелићеве улице и Булевара краља Александра, возила са линија 25, 26 и ноћне линије 26 ће у смеру ка Дорћолу саобраћати улицом Максима Горког, Крунском, улицом Кнегиње Зорке и Булеваром краља Александра и даље редовним трасама. У смеру ка периферним терминусима поменуте линије неће мењати трасу.