уторак, 30. март 2010.

Планирани радови на водоводној мрежи у улици Димитрија Туцовића

Због планираних радова на водоводној мрежи у улици Димитрија Туцовића, сутра од 8.30 до 15 часова без воде ће остати потрошачи у Димитрија Туцовића (непарна страна), између Батутове улице и Градиштанске, Градиштанској, Чегарској, Љубљанској, Двадесет прве дивизије, Димитрија Катића, Живојина Жујовића и Јефимијиној.

Истог дана од 10 до 14 сати, због планираних радова на водоводном систему у Јелачићевој улици у насељу Сремчица, без воде ће остати потрошачи  у Јелачићевој улици и на Јелачићевом венцу у Сремчици, као и насељу Рушањ.

У четвртак, 1. априла, од 8.30 до 13 сати без воде ће остати потрошачи  у улици Војводе Саватија, Чича Илијиној, Ђаковачкој, Ђевђелијској, Једренској, Милана Милићевића и Бранка Крсмановића, између Војводе Саватија и Булевара краља Александра, због планираних радова на мрежи у улици Војводе Саватија.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом. Најављене радове изводи предузеће „Хидробел”.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs