четвртак, 1. јул 2010.

Мирослав Чучковић отворио интернет-парк у Обреновцу

Члан Градског већа Мирослав Чучковић отворио је данас интернет-парк у Обреновцу. Захваљујући сарадњи града Београда и компаније „Теленор”, Обреновчани су данас на градском тргу добили свој први интернет-парк, у ком ће моћи бесплатно да користе интернет у наредне две године.

– Београд овим пројектом постаје права европска метропола и по нечему је успео да престигне Беч, Париз, Лондон и Рим. Веома смо задовољни што смо успели равномерно да распоредимо интернет-паркове по целом Београду и да данас отварамо парк на читавих 50 километара од Теразија. Позивам Обреновчане да буду одговорни и овај парк чувају као што су сви београдски интернет-паркови сачувани у протекле две године – рекао је Чучковић.

Београд ће укупно добити 12 „Теленор” интернет паркова, а овог лета биће отворени паркови са бесплатним интернетом на Калемегдану, у Пожешкој улици, Карађорђевом парку, код „Имо центра” у Новом Београду и на Малом Ташмајдану. Компанија „Теленор” ће наставити сарадњу са градом Београдом на обезбеђивању бесплатног интернета што већем броју грађана, будући да је друштвена одговорност део њене корпоративне културе, најавила је Ана Крстић из ове компаније.