четвртак, 30. септембар 2010.

„Игре без граница” за особе са инвалидитетом

Спортско-рекреативно удружење особа са инвалидитетом „Све је могуће” позива све заинтересоване спортисте и рекреативце да дођу на терене на којима се одржавају „Игре без граница”. Ово такмичење одржава се у партнерству са Савезом за спорт и рекреацију инвалида Београда и уз подршку Секретаријата за социјалну заштиту.

У Дому за одрасла инвалидна лица, 2. октобра у 10 часова одржаће се такмичења у бацању висеће кугле, боћању, трејл оријентирингу, игри поверења, пикаду са лоптицама и стрелицама, као и демонстративна вожња електромоторних и механичких колица.

На Београдском сајму, 9. октобра, у хали 5, са почетком у 10 часова одржаће се такмичења у прецизној вожњи електромоторних колица, боћању (први пут за особе са инвалидитетом), игри поверења и шаху. Након тога, биће проглашени победници у свим дисциплинама и додељене дипломе.

Пријављивање за оба термина је до петка, 17. септембра, у 12 сати на мејл sve_je_moguce@yahoo.com или на број телефона 063/228-946.

„Игре без граница” намењене су особама са инвалидитетом и без инвалидитета, с циљем да се укаже да су спорт и рекреација саставни део живота свих. Оне, такође, спортско-рекреативним активностима афирмишу могућности особа са инвалидитетом.