петак, 22. октобар 2010.

„Игоров магични шоу” отвара врата Велике дворане Дечјег културног центра

После скоро дванаест година Дечји културни центар Београда поново отвара врата Велике дворане у новој сезони 2010/2011. године премијером представе „Игоров магични шоу”, у суботу, 30. октобра, у 18 часова. Реприза представе је следећег дана у 11 и 13 часова.

„Игоров магични шоу” је мађионичарски спектакл, у коме наш најбољи мађионичар Игор Трифунов са глумцима изводи најактуелније илузионистичке тачке. Шоу је изузетно забаван јер се у њему директно комуницира са публиком (децом) и одлично увежбан, тако да и одрасли остају без даха. Илузиониста Игор Трифунов добитник је више престижних међународних и домаћих признања, међу којима су најзначајнији гран при на Трећем и Седмом балканском конгресу мађионичара, који су се одржали у Београду и Солуну.

Представа „Игоров магични шоу”, у продукцији Дечјег културног центра Београдa и Мedia Global Agency, настала је као резултат велике популарности телевизијске емисије „Игорова улична магија”. Представа ће бити на репертоару сваке недеље од 11 и 13 часова у Великој дворани Дечјег културног центра Београда.