среда, 3. новембар 2010.

Јавни увид у Нацрт плана детаљне регулације подручја уз улицу Војводе Степе

Комисија за планове Скупштине града Београда огласила је јавни увид у Нацрт плана детаљне регулације подручја уз улицу Војводе Степе – целина 12, блокови 97, 98, 100 између улица Војводе Степе, Отокара Кершованија, Мосорске, Булевара ослобођења, Јованичке и Новакове.

Јавни увид у план организован је у просторијама Градске управе у 27. марта 43-45 (сала II у сутерену) од 15. октобра до 15. новембра сваког радног дана од 9 до 18 часова. У току јавног увида, све информације о предложеним решењима и начину спровођења плана грађани могу добити од представника Урбанистичког завода Београда.

Општина Вождовац, у циљу лакшег информисања грађанства, организовала је, у сарадњи са Урбанистичким заводом, презентацију карактеристичних делова плана и у просторијама општине.

Јавна презентација плана, на којој ће грађани моћи да добију исцрпна обавештења, заказана је за четвртак, 4. новембар, у сали општине Вождовац (Устаничка 53), у 11 часова. Примедбе на предложена решења могу се доставити у писаној форми Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, 27. марта 43-45, најкасније до 15. новембра.