понедељак, 6. децембар 2010.

Величанствен дочек за освајаче Дејвис купа

Тенисери репрезентације Србије прославили су вечерас на „Тераси шампиона” Старог двора,  заједно са навијачима који су испунили плато, освајање Дејвис купа.

Изласку тениских првака света на терасу Старог двора претходио је сусрет са Драганом Ђиласом, градоначелником Београда у Великом холу здања Скупштине града који им је још једном честитао на великом успеху. Сусрету са репрезентативцима присуствовали су и Дарко Божић, члан Градског већа, Аца Ковачевић, градски секретар за спорт и омладину, Владе Дивац, председник Олимпијског комитета Србије и Ђорђе Вишацки, генерални секретар Олимпијског комитета Србије.

Новак Ђоковић, Виктор Троицки, Јанко Типсаревић, Ненад Зимоњић, Богдан Обрадовић, селектор репрезентације, Слободан Живојиновић, председник Тениског савеза Србије и други чланови тениске репрезентације Србије изашли су потом на терасу Старог двора где су их, уз овације поздравили навијачи нашег националног тима.

У част великог успеха нашег спорта интонирана је и химна Србије „Боже правде”, након чега су тенисери заједно са Београђанима прославили тријумф наше тениске репрезентације.