недеља, 26. август 2012.

Радови у зони Панчевачког моста за викенд

У ноћи између недеље и понедељка од 22 часа до 6 часова због радова на изградњи узлазне рампе на Панчевачки мост и приступних саобраћајница биће затворен део Булевара деспота Стефана иза узлазне рампе на Панчевачки мост и раскрснице улица Мије Ковачевића и Вишњичке.

Сва возила која долазе из смера центра града и желе да продуже у Вишњичку улицу у овом периоду на раскрсници Булевара деспота Стефана и Улице митрополита Петра усмеравају се на алтернативну трасу: Драгослава Срејовића – кружни ток „Богословија” – Мије Ковачевића.

Укључење на Панчевачки мост ка Зрењанину, Панчеву и насељима на левој обали Дунава биће Булеваром деспота Стефана из смера Вишњичке улице и Булевара деспота Стефана.

Због наведених радова, доћи ће до измена у јавном превозу, па ће тако возила са линија 16, 23, 32Е и 35 на делу од раскрснице улица Мије Ковачевића и Вишњичке до раскрснице улица Митрополита Петра и Булевара деспота Стефана у оба смера саобраћати трасом: Мије Ковачевића – Драгослава Срејовића – Митрополита Петра.

Из Секретаријата за саобраћај апелују на све возаче да обрате пажњу на постављену сигнализацију и прилагоде брзину кретања возила условима у зони радова.