Радионица „Знањем до циља”

„ЗНАЊЕМ ДО ЦИЉА”

Од 27. фебруара до 4.марта 2017. године Град Београд организује бесплатне Радионице „Знањем до циља” за стицање знања из области покретања сопственог бизниса. Радионице „Знањем до циља“ су намењене свим грађанима који желе да добију све неопходне информације и елементарно знање за оснивање, управљање и финансирање своје пословне идеје. 

Сви заинтересовани кандидати могу се јавити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима (Беоком сервис) сваког радног дана од 7 до 22 часа како би оставили податке или попуњавањем online пријавног формулара.

За све информације грађани се могу обратити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима, на телефоне:

- 0800 11 00 11 за позиве из фиксне телефоније Телекома или 
- 011 3090-007 за остале фиксне телефонске мреже и мобилне оператере.

Потврду о успешно завршеном едукативном програму „Знањем до циља”, кандидати ће добити уколико буду присуствовали свим радионицама.

Програм Радионица „Знањем до циља“ спроводи Савет за запошљавање града Београда у складу са усвојеним Акционим планом запошљавања града Београда за 2017. годину, а у сарадњи са Националном службом за запошљавање – Филијала за град Београд, Привредном комором Србије, Привредном комором Београда, Регионалном агенцијом за развој и европске интеграције Београд, Градским центром за социјално предузетништво Београда, Агенцијом за осигурање и финансирање извоза РС и Развојном агенцијом Србије.

  • I Недеља

Време одржавања: 27.02.-04.03.2017. године, од 11до 15 часова

Место: Градска управа града Београда, Трг Николе Пашића број 6, Велика сала број 10
 

Време Институција Назив обуке

Понедељак
27.02.2017.

- НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ –
Филијала за град Београд
- ENECA -

''Пут до успешног предузетника''

“Покрени се за посао”

Уторак
28.02.2017.
- ГРАДСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО БЕОГРАД
- СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ И ДЕЧЈУ ЗАШТИТУ
''Пословна идеја и развој бизниса“
„Отварање приватних вртића“
Среда
01.03.2017.
- ПРИВРЕДНА КОМОРА СРБИЈЕ
- ПРИВРЕДНА КОМОРА БЕОГРАД
''Предузетништво-оснивање радњи и како разрадити пословни план''
Четвртак
02.03.2017.
- АГЕНЦИЈА ЗА ОСИГУРАЊЕ И ФИНАНСИРАЊЕ ИЗВОЗА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ А.Д. (АОФИ) ''Приступ изворима финансирања у функцији развоја извозника - предузетника''
Петак
03.03.2017.
- РЕГИОНАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ И ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ Д.О.О. БЕОГРАД ( РАРЕИ ) ''Увод у маркетинг и продају за почетнике у пословању“
Субота
04.03.2017.
- РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА СРБИЈЕ (РАС) ''Програми као алати успеха''

 

Формулар за пријаву (Word фајл)

Онлине пријављивање