četvrtak, 6. decembar 2018.

Otkazan ugovor firmi „Multikom”

JKP „Parking servis” saopštilo je danas da je otkazalo ugovor firmi Dragana Đilasa „Multikom” o korišćenju jednog parking mesta, jer je utvrđeno da su pregradili deo javne garaže i koristili nezakonito još tri parking mesta.

Kako se navodi u saopštenju, Ugovor o zakupu parking mesta u garaži sa rezervisanim parking mestima „Požarevačka” firmi „Multikom” otkazan je danas. 
Istragom koju je sprovelo JKP „Parking servis” utvrđeno je da je firma  „Multikom” bespravno koristila tri parking mesta protivno odredbama Ugovora o zakupu, stoji u saopštenju.

Prema ugovoru koji je ova firma potpisala sa JKP „Parking servis” pre deset godina, plaćan je parking za jedno putničko vozilo. Kompanija „Multikom” je bez dozvole „Parking servisa” pregradila deo javne garaže, zatvorivši protivpožarni put, i parkirala četiri vozila. 

Zbog nepoštovanja odredaba Ugovora o zakupu, ugovor je jednostrano otkazan firmi „Multikom”, bez ostavljanja otkaznog roka. Firma „Multikom” mora odmah napustiti objekat, a JKP „Parking servis” će podneti tužbu za neovlašćeno korišćenje, kao i za naknadu štete. Svako dalje zadržavanje vozila i stvari na tom mestu smatraće se bespravnim i povlačiće pokretanje daljih mera i postupaka, navodi se u saopštenju JKP „Parking servis”.