nedelja, 18. oktobar 2020.

Pojedini potrošači bez vode zbog radova na vodovodnoj mreži

Redovno ispiranje vodovodne mreže sprovešće se na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin od sutra do 22. oktobra, tako da će od 22 do 6 sati doći do umanjenog pritiska vode i povremenog prekida u vodosnabdevanju ovog dela grada, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak vode 19. i 20 oktobra osetiće potrošači u naseljima Jakovo, Boljevci i Progar, 20. i 21.oktobra potrošači naselja Bežanijska kosa (Mesna zajednica 3), Bečmen, Jakovo i Petrovčić i 21. i 22.oktobra potrošači u Surčinu, Dobanovcima, Ugrinovcima i Grmovcu.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. 

Takođe, tokom prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Savski venac, 20. oktobra od 8 časova do ponoći bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Bulevara vojvode Mišića (od Mostarske petlje do Radničke ulice).

Tokom radova na opštini Palilula, sutra od 8 do 18 sati vodu neće imati ni potrošači u ulicama JNA (od Branka Radičevića do kraja ulice), 29. novembra, Trg oslobođenja i Branka Radičevića.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.