utorak, 27. oktobar 2020.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Savski venac, u sredu, 28. oktobra, od 8 do 24 sata bez vode će biti potrošači u Sanje Živanovića (od Jovana Sekulića do Vladete Kovačevića), Brzakovoj i Vladete Kovačevića, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u četvrtak, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Đevđelijskoj, Milana Rakića (od Tršćanske do Đevđelijske), Tršćanskoj (od Milana Rakića do Đevđelijske), Šabačkoj (od Milana Rakića do Preševske) i Dimitrija Davidovića.

Radovi su planirani i na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica, zbog čega u četvrtak od 8 do 18 sati vodu neće imati potrošači u sledećim ulicama: Šeste ličke divizije, Vukasovićevoj, Kanarevom brdu, Ivana Mičurina (od broja 23 do Vukasovićeve), Roze Luksemburg i Borskoj (od broja 50 do Šeste ličke divizije).

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.