четвртак, 16. јануар 2020.

Планирани радови на општинама Врачар, Палилула и Чукарица

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, у петак, 17. јануара, од 8 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Светозара Марковића (од Булевара краља Александра до Улице краља Милана), Крунској улици (од Светозара Марковића до Београдске), Булевару краља Александра (од Патријарха Гаврила до Голсвордијеве) и Улици Десанке Максимовић, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”. 

Истога дана, на општини Палилула због планираних радова од 8 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у Булевару краља Александра (од Архиепископа Данила до Београдске улице).

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Чукарица, сутра од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Даринке Радовић (од Радних акција до Авалске улице).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а потрошачи се моле да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси: www.bvk.rs.