sreda, 13. jul 2016.

Sednica Skupštine grada u ponedeljak

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 18. jul, u 10 časova sednicu gradskog parlamenta, koja će se održati na Trgu Nikole Pašića 6.

Odbornici će na ovoj, 32. po redu, sednici razmatrati Predlog plana detaljne regulacije područja Jajinci – celina A1, Predlog plana detaljne regulacije za izgradnju fekalnog kolektora od Hitne pomoći do Ulice Venizelosove i Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za kompleks Aerodroma „Nikola Tesla”. 

Pred odbornicima Skupštine grada naći će se i Predlog odluke o izmeni Odluke o javnoj rasveti, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda, Predlog odluke o usvajanju projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju komunalne delatnosti prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda, kao i predlozi odluka o izmeni osnivačkih akata „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”, „Veterine Beograd”, Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, „Beogradvoda”, „Hipodroma Beograd”, „Beogradske tvrđave” i „Ade Ciganlije”.

Odbornici će razmatrati i predloge rešenja o davanju saglasnosti na odluke o raspodeli neto dobiti iz 2015. godine „Gradskog stambenog” i Urbanističkog zavoda Beograda i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku o pokriću gubitaka iz ranijih godina JKP „Beograd-put”. Po skraćenom postupku odlučivaće se o rešenjima o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola u Beogradu.