četvrtak, 1. septembar 2016.

Prvaci i ove godine u akciji GSP-a

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i direktor JKP GSP „Beograd” Željko Milković prisustvovali su danas tradicionalnoj manifestaciji „Sa GSP-om od prvog razreda” na Trgu republike.

Mladenović je rekao da je ovo trinaesta godina zaredom kako 1. septembra GSP organizuje ovakvu akciju i  druži se sa decom. 

– Ovo je i sjajna promocija preduzeća koje je žila kucavica glavnog grada, a bez njega ne možemo ni da zamislimo život u Beogradu. Na ovaj način promovišemo ovo gradsko preduzeće, ali i sve ono što radimo. To je najbolje uraditi sa mladima u ovom uzrastu kako bi oni prevoz doživeli kao svoje sredstvo. Tako ćemo svi zajedno imati kvalitetan, dobar prevoz i održaćemo nivo koji danas imamo, a sigurno je da težimo da on bude i kvalitetniji – istakao je Mladenović.

On je naveo da su danas na platou ispred spomenika knezu Mihailu predstavljena dva vozila, jedan je primer kako su autobusi nekada izgledali, a drugi je jedan od najmodernijih autobusa današnjice. U pitanju je, dodao je Mladenović, vozilo na električni pogon. 

Željko Milković je kazao da ovom akcijom GSP želi da ukaže na to da se propagira čuvanje vozila i plaćanje usluge gradskog prevoza.

– To se uči od najmlađeg uzrasta, a ovo je prilika da deci ukažemo na to da budu savesni. Drago nam je da učestvujemo u jednom od njihovih najvažnijih koraka u životu, a to je početak obrazovanja. Očuvanje imovine GSP-a je od velike važnosti jer samo na taj način možemo da gradimo budućnost Beograda, ali i GSP-a – naglasio je Milković.